promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatásos a koronavírus ellen egy orrspray, amely már magyar patikákban is kapható?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legújabb kutatási eredmények most ezt mondják.

Az újabb kutatási eredmények és az olyan klinikai vizsgálatok, amelyeket valós életkörülmények között végeztek, azt mondják, hogy hatékony a magyarországi patikákban is kapható Taffix nevű orrspray - számol be róla a Napi.

A Taffix így védelmet nyújt a dél-afrikai is brit mutációk ellen, illetve a többi felsőlégúti fertőzést okozó vírus ellen is. A lap arról is beszámolt, hogy a napokban megkezdődik a kiskereskedelmi értékesítése is a szernek.

A jelenleg húsz országban kapható orrspray szaglószervünkben hoz létre savas környezetet, ezáltal pedig meggátolja, hogy a vírusok behatoljanak az orr sejtjeibe, és megfertőzzék azokat. A Taffix az orr nyálkahártyáján képez bevonatot, így pedig öt órán keresztül védelmet nyújt a belélegzett vírus ellen.

A lap arról is beszámol, hogy a kutatások eredményeit a biofarmakológiai termékeket fejlesztő Nasus Pharma hozta nyilvánosságra, illetve megjegyzik azt is, hogy a Taffix hivatalos magyarországi forgalmazója egy magyar származású texasi üzletember, Papp Zoltán által alapított cég, a Koherence Life Kft.

(via Napi)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás